Kommer sakna dig ! ♥

Skolfoto ! varför måste man ha det man blir ju aldrig fin på det, eller aa inte jag !

hejsan alla sötnosar !

Idag så var det en lång dag i skolan. Efter skolan så åkte jag, Mickis, Angelica till nacka för jag skulle köpa en tröja till skolfotot som är i morgon men så klart då så fanns inte tröjan, men pappa ska åka och handla den i stan i veckan men jag kommer inte kunna ha den på skolfotot. Varför måste man ha skolfoto man blir ju ändå inte fin eller aa inte jag !! Klockan 17.30 så va det kickoff för alla tränanre i gk värmdö, ja som jag skrev för några in lägg sen så jag är trännare i en grupp som heter galaxen. Men jag vet inte om jag, Alva och mickis ska vara det i solen också en till grupp vi får se hur vi gör men jag tror att vi ska det. Snart så ska jag gå och välja kläder till skolfotot efter som att jag inte vet vad jag ska ha på min nu.

Puss puss !<3

:'(

Jag är på j*****t  dåligt hummör nu ! är det någon som kan göra mig glad ? "/


Blont !?

Hejsan alla söta !

Det är så att jag kanske ska färga mitt hår blont igen vad tycker ni ? ska jag det eller ska jag ha kvar brunt ? :O

Puss puss

Söndag

Hejsan Kom nys hem från småtingarnas träning, Jag tränar små barn i gymnastik. Det var deras första träning på terminen så det var många nya  men också många gammla från föra terminen. Idag så ska jag och Angelica kanske åka till nacka, vi vet inte om vi ska göra det i morgon eller idag !? Skriver mer i kväll !

Puss puss <3

Älskar er !






Idag !

Hello, Idag så var Alice  och Angelica här. Alice ska slagga hemmos mig, Idag så har vi inte gjort så mycket. Men ni ska få några bilder fån dagen !

                       

love uu <3 

Blont eller brunt ? :O

Funderar på att färga mitt hår blont igen !? vad tycker ni ska jag ha brunt eller blont ?



Kväll med syster <3

hellu, jag och angelica kom presic in från en promenad, det var inte så sjönt för det var inte så fint väder. eller aa det ska väl inte vara så  fint klockan halv 11 på kvällen :P Men aa nu så ska jag vara inne på msn och vara med min syster Angelica, bloggar igen i morgon  !

Puss puss ! <3

Fråga !


är du 96a?
vilken skola går du på?
vad är din naturliga hårfärg? älskar ditt hår
haha(a'

svar : Ja jag är 96a ,Jag vill inte ta upp i bloggen vilken skola jag går i , jag är igentligen blond,haha jag hatar mitt hår !

Fråga till dig: vem är du ?

Södersved

lite om min dag.. Idag så var vi på södersved med skolan, inte så roligt. Men vi slutade klockan 12.10 tror jag. Efter skolan så gick jag, Fanny och Angelica och köpte glass. sen sat vi mest och pratade medans vi väntade på Fannys buss. I morogn så ska Alice sova här men jag ska så klart också vara med Angelica. har inte så mycket att skriva !

       
       

Nu drar jag till skolan, hörs ikväll. Puss!


skolan !

Hejsan alla söta blogg läsare !

Har bara haft slappa lektioner idag, började ju inte förrän klockan tio i tio och först hade vi svenska sen  lunch . Sen hade vi mentorstid och so och matte . inte så jobbigt för vi gjorde inte så mycket på lektionerna.
Efter skolan hängde Angelica med hem hit men hon gick för ett tag sen. För hon skulle hem och äta, vet inte om vi ska träffas igen i kväll !?


                        

Love uu <3

Angelica och Melinda

hejsan alla sötnosar !

Nu sitter jag här med Angelica och nördar framför datorn och äter kladdkaka som vi har bakat. Den var verkligen kladdig det var typ som en smet :P haha vi är inte så bra, sms om ni vill något !

ps, Tack julia för du gjorde en header till mig www.seriouss.blogg.se <3


kladdkakan !

sjuk.....

Hejsan idag är jag hemma . eftersom jag är sjuk , och det suger verkligen sitta hemma helt själv och kolla på teve , det finns absolut inget att se på teve asså ,Men jag tror att jag ska gå till skolan i morgon
 
love uu

kväll inlägg

Hej bloggen! Hur mår nì? Själv mår jag lite bättre. men jag mår inte helt okej så vi får se om jag går till skolan i morgon. men jag hoppas att jag blir frisk. Sov sött !

Puss puss


www.stockholmssweeties.blogg.se 


Sjuk ? :O

hejsan !

Idag så var det en vanlig dag i skolan. När jag kom hem från skolan så fick jag jätte ont i ögonen och i huvuden och började till slut att måilla. Så jag aa spyde två tvgånger och då var min kusin Alexander här men dom stanade inte så länge ! dom ville inte bli sjuka. Men jag la mig på sängen så somnade. jag vaknade för typ tio min sen och då hade jga sovit i en och en halvtimma och jag trorde att jag hade sovit i hella naten :P Nu mår jag inte illa längre men jag är grymt ont i huvudet !

Puss puss

När jag väckte Angelica , haha !<3


Ny blogg :D

Hejsan alla sötnosar !

Nu är det så att jag redan har en blogg med min bästis Angelica och sen så har jag en själv ! besök gärna min och angelicas blogg www.stockholmssweeties.blogg.se den e grymt bra :D 

Puss puss <3


Min och Angelicas blogg :D <3 

RSS 2.0