skype

Ligger i sängen just nu pratar me min så "lillebror" david.Han fixar me sin moppe och jag fixar mina naglar..Haha så det ska vara.Idag så vaknade jag av att Nicole smsa mig och sa att det var grisslinge.Sol tänkte jag,ja visst sol var det.Lite moln bara men det funkar.När vi kom till grisslinge var det tomt tomt tomt..Haha jag Fanny,Alexandra och Nicole drog till donken där Cissi och Niki kom.Vi åt lite lunch sen skulle vi alla hem.Men slutade me att alla åkte hem till sig förutom jag,Alexandra,Nicole och Fanny åkte till grisslinge igen.Helt tomt..Tur så var John och sebbe där,så himla söta som köra oss hem igen.När vi kom hem så var vi liten stund me Nyman,Alexander,Feffe och Adam.Tills dom skulle åka och bada.Vi drog hem till mig efter kanske 20 min kom Mange,Emil och Angelica.Vi gick över till Angelica var där lite sen har jag bara varit hemma..Ikväll ska jag nog vara hemma,Skulle vilja åka träffa några men efter som att jag inte varit hemma med familjen på över en måndad kanske jag borde göra det nu... Vi får se!


Shopping

Hejhej!
Idag så vaknade jag runt halv 12 skulle åka bada och sola med brudarna.Fick ett sms och kalle som undrade om vi ville komma och bada pool,Yees nu är det sol tänkte jag.Så öppnar jag fönstret så är det moln moln och moln...Vädret har varit alla idag.Sol,blixtrar,åska,Regn och blås.. Haha alla väder? Slutade me att jag åkte till nacka me Cissi och Angelica.Köpte en blus och ett tub linne.Bild får ni i morgon,Orkar inte just nu.. Åkte och träffa John,Marcus och palle en liten stund,Tror han heter så.. ?Åkte hem fixade oss för att åka me 20.40 bussen.Skulle ut och träffa Majo,Adde,filip och massa men slutade me att vi träffade dom runt 10 fast bara majo och filip...Det var kallt och jobbigt att gå så slutade me att vi åkte hem.

Bråkar tyvärr väldigt mycket me mamma dom senaste veckorna och några andra i familjen.Hatar att bråka me dom,men tyvärr så är det väldigt mycke just nu.Ska prata me mamma nu så hörs vi senare! puss


Hatade skolan förut vilket jag fortfarande gör..

Jag skulle lika gärna kunna gå på sommarskola efter som att vädret suger.

Bilder

Bio,baksmällan 2


Lunch med david/lillebror

Shopping









En kväll i järfälla

Fika muuummmss


Bio och lunch

Godmorgon!

Haha det var ju bra väder idag också? åh får panik nu.Idag var planen att åka in med halv ett bussen äta lunch med david sen gå på bio klockan tre.Nu blir planen att vi ska gå på bio runt fem.Får se om vi åker in och äter lunch med david? Eller om vi kanske åker in vid 4 och fikar eller något sånt.. Får se får se.Angelica ligger fortfarande och sover funderar på om jag ska göra det samma,puss!


Film

Hejsan!

Ligger i sängen nu med Angelica,oj vad vi verkligen inte har gjort något idag.Vi har bara kollat på film och ätit massor och då menar jag massor.Adam kom till oss och kollade på film,första var väl okej den andra kollade ingen på.Haha aldrig mer Angelica välja film.Vi fick för oss att vi skulle på bio men efter 1 min så var allt ändrat och vi låg döda i sängen.Sen har vi inte gjort något...

Vi ligger och kollar på resor och lite sånt,oj vad vi vill bort från sverige nu!


Det är nästan slut! WOHOOO

Nu drar vi till gustavsberg och köper gott gott!


Bra väder och allt


Nu blir det grisslinge

Åh vädret är så underbart sol och varmt...Eller? Verkligen inte vädret suger och det är kallt.Jag och angelica ska åka och köpa massa godis och köpa filmer och mysa.Sen kommer nog Adam som bor lite längre ner här.Ni får ha en bra dag så hörs vi lite senare,hoppas någon har lite sol iaf på sommarlovet.

Korv jag älskar dej

Ååååh vad jag älskar korv,fast inte kokt korv.Ligger i sängen just nu och äter massor av korvar me Angelica.Angelica ska "bo" här hela helgen efter som att hennes familj är borta.

Idag har vi varit i nacka med Mikaela också,riktigt mysigt.Lite glass och sånt.. Sen åkte vi hem åt middag med familjen,faster och Micke.Sen tog vi 8 bussen till Centrum vi skulle till sjöliden med härligt folk.Hahah kvällen var väl helt okej kanske inte den bästa... Kanske inte ens nära den bästa! Men iaf.. Imorgon vet jag inte vad som händer sola om det är sol iaf.Puss




Haha det suger att blogga utan kamera..

Hejhej vet att jag verkligen blivit dålig just nu på att blogga.Men på dagarna är man ju inte hemma efter som att man badar solar är med kompisar.. Kvällarna är man ute på osv.Ska bli bättre så fort jag har hämtat min kamera,det måste göras snart.

Pengar är inga problem för ingarö brudarna och Alexandra

Ligger i sängen och lyssnar på Robins mobil som har ringt nu ca en halv timma,Fattar han/hon att han inte vill prata? alarmet är också på,på högsta volym... haha det är alltid lika skönt att vakna så.Nu ska jag ringa Angelica love!



Mina brudar

Godmorgon på er!

Inte alls bra väder idag,Men det känns ändå lite skönt faktist.funderar på om jag ska över till Angelica kolla film och mysa hela dagen.Ikväll så ska jag in till järfälla på poolparty med mina brudar.Det blir nog kul..Vad ska ni göra?

Jag har ganska mycket att göra i min helg för i morgon ska Angelica sova här hela helgen okej två dagar.. Så vi ska ut på Björnö där alla snackar om nån stand fest? Vi ska nog fixa så vi kan sova hos min lilla älskade David.David har jag känt sen jag var två år och han är absolut som min lillebror.Nu får ni se lite bilder från igår som jag tog från Alexandras blogg,förlåt gumman! Vi tog nog över 100 bilder på varje kamera och vi hade nog 4 st me oss,så bilder kommer ni få.Men det får ni när dom laddat upp alla.Ni får nöja er med lite nu.









Ledar kul

Hejhej Idag så ska jag träffa alla ledare i Gkvärmdö.Vi ska hitta på något roligt.Tror vi alla ska åka på Grönalund vi får det gratis,Inte så mycket sol men ändå inte regn bra dag.Jag har inte varit på Grönan i år tror inte jag kommer vara där så mycket.Nu ska jag iaf fixa mig puss!


Det är inte lika kul att blogga när min kamera är borta,FML

Godmorgon!

Vaknade precis av att Robin springer runt i huset han är inte den tystaste...Igår slutade kvällen ganska tråkig.Vi åkte till ösbyträsk och var me några.Det var inte så kul så folk gick en efter en.Till slut gick vi alla.Vi var hos John sen på kvällen,Jag och fanny åt och åt och åt.. Hahah hungriga?




Sommarlov


pool?

Hejhej ligger i sängen nu igen,vet inte riktigt vad jag ska göra.
Vill inte bada pga att det inte är sol,Men kanske ska hem till en kompis och bada i hans pool.
vad ska jag göra?
Tror jag gör det med Emma...Nu ska jag fixa puss

Det var ju kul med sommarlov i solen

Haha tyvärr så är det inte alls bra väder ute,så vad ska man göra? Har tyävrr inga pengar så kan inte åka och shoppa idag.Ingen sol och då blir det inge sola och bada.Vad ska alla ni göra? Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost och komma på något att göra.

Lite om igår..
Va i skolan runt kvar i 9.Skolavslutningen gick bra vi hade bra väder så det var tur.Sen åkte jag,Nicole,Frida,Emma,Angelica,Julia och Fanny och fikade inne i stan.Vi var klara runt 12 vad skulle vi göra fram till klockan 8? Vi åkte runt lite träffade folk och sånt,haha.Sen tog vi alla 8 bussen till Gustavsberg,träffade lite mer där.Vi skulle till Kanalen men mitt i allt så börjar det regna massor.Så vi skulle åka till Donken,haha kul på skolavslutning eller vad säger ni? Nej men det blev bra väder så vi åkte tillbaka till Kanalen där det var massor av folk och underbart folk.Kvällen slutade bra!

Sommarlov

Yeeeeeeeeees nu är det sommarlov.Så himla skönt! Kommer ändå sakna skolan lite efter som att nu kommer inte helgerna vara helger och alla gör något nu kommer det vara saker lite då och då som man missar.Sen har jag tyvärr inget att se fram till,Det är lite tråkigt.Vet att vi ska åka till London och kanske Grekland men när det är en annan fråga.Nu ska jag iaf börja min första dag med att...Ja vad ska man göra? hahha

Jag har inte bloggat för jag fortfarande inte har min kamera och då är det inte alls lika kul.
Här är iaf bilder från skolavslutningen,Tog från facebook och mina kompisar.







Tandläkarn

Kom precis hem från tandläkarn,inte kul.Det gick bra inga hål eller något.Just den dagen när man börjar runt 12 så ska man till tandläkarn kvart över 8.Idag så ska vi nog åka och sola och bada på grisslinge me massa kompisar får se om min kusin också åker med.Nu ska jag ladda ner musik till ipoden sen gå över till Angelica kvart i 10 och äta lunch sen


Tyvärr så är min kamera kvar i båten,pappa hämtar den idag!

Ingen bloggning igår så ni får bilderna från kvälls badet





















Hänger på donken

Vi sitter just nu på donken och äter lunch.Vi gick till skolan klockan 10 ingen Engelska,bara för några sen skulle vi ha lunch.Så vi alla skulle åka till grisslinge och bada men när vi kom fram så var det ingen som orkade så Angelica och Julia åkte till Centrum jag Marcus,Fanny,David och Mickis åkte till donken.När vi kommer tillbaka till skolan så ska vi fika på musiken haha bra skola! sen har vi idrott och då har vi vikarie så ingen ska vara med,nu måste vi springa till bussen!

svar


Tack,det är faktist från gina.Köpte det föra sommaren sen hade jag lite tråkigt och klippte i det.
Så det funkar att göra med andra linnen också :)


Varsågod alexandra,haha!
Du får nöja dej med dom två bilderna! :D



Sen när jag skulle åka till faster så shoppade jag och mamma hårfärg till mig och den här!

400:- från Hm






Vaknade av den underbara solen

Vaknade runt halv 9 låg kvar lite i sängen.Nu ska jag bara gå upp och ta på mig kläderna och fixa mig för dagen.Idag vet jag inte om jag ska åka med Emma till nacka eller stan och shoppa...? eller om jag åker till grisslinge med några och solar.Vi får se hur vädret slutar idag helt enkelt.Nu måste jag gå ner till pappa och äta frukost.

Shopping





Short och tröjan från Js
Blusen får ni se ikväll

Nu till Faster

Hej,Solen skiner och det är jätte varmt.Underbart! Har varit i nacka och shoppat lite nu med Julia,Tyvärr så orkade ingen av oss åka till stan.Super mysigt iaf hittade massor nu som jag vill shoppa inte lika bra haha.Ska åka och handla klänning till skolavslutningen i morgon så hoppas att det kommer lite mer saker med hem.Shoppade 2 short en tröja och en blus.

Har lite saker jag skulle vilja göra nu ikväll,träffa kompisar,åka till en kompis studens sak,Åka bada och massa...Men det slutar iaf med att jag åker hem till faster som fyller år.Bada får jag väl göra nån annan dag...


Dagens


Allt går bra nu

Underbra dag allt går bra,fast inte så bra väder.Hade sov morgon till halv 10 idag,hade svenska till klockan 10 sen fick vi gå så vi åkte till storkens student efter som att vi fick sån lång lunch.Vi kom precis tillbaka till Spanskan där vi kolladepå film,Nu har alla lärare brändboll eller vad det nu heter mot 9orna.Vi orkar inte kolla så vi får sluta om vi vill,så jag ska åka in till stan med Julia och kanske fler,Ha en bra dag!

Emelie och storken idag,så himla söta!

Bilden från Emelie

Home sweet home

Äntligen hemma,I morgon har jag massor jag vill och ska göra.Sola,shoppa,student,Kalas och mer.. Frågan är hur jag ska hinna allt? Måste iaf åka och shoppa lite kalaset är på kvällen studenten är 10.30 i nacka och jag går faktist i skolan då...Vi får allt hitta en lösning på det.Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova,vi hörs i morgon sov gott!

Middag med dom bästa

Tjoooho!
Kom hem nyss.Efter skolan åkte Jag emma och julia hem till Julia hämtade bikini och sånt efter som att vi skulle till grisslinge och sola och bada.Men innan skulle vi till ungdomsmotagningen men det var såklart inte öppet så vi gick till centrum,duktiga! Sen skulle vi köpa läsk inne på ica så var det 5 för 20 kr,woooho! Men nejnej då var man tvungen att ha något Ica kort så det blev inte så.Vi gick till willys och köpte 3 läsk för 30 kr.Dom var stora och jag fick gå runt och bära på dom tills min älskade Niki kom och tog två.Vi solade och "badade" på grisslinge mamma hämtade mig klockan halv 5 efter som att jag skulle göra syn saknen till moppe kort.Träffade brudarna igen 5 då gick vi till Bangkok Thai Food,tror det heter så.Hade mysigt och mycket mycket snack.Sen åkte vi hem,sen träffade Jag några i brunn och pratade lite och sånt.

Första gången jag åt Thai faktist.Och nog sista haha!












Lunch med Fanny

Hejhej!
Lunchen gick super bra idag,haha! Gick hem till mig hittade lite som vi åt..Allt var bra ute i solen tills mickis ringer och säger att vi gick in för 10 min sen.Då var det bara att springa ner till skolan.I skolan var det inte så kul där,Fick reda på att man har IG i matte,Fuck this! Haha det blir Emma,Angelica,kim och jag då i sommar i skolan? Haha nej aldrig här ska ingen sommarskola vara för jag kommer ju ändå inte få betyg då kan jag ju bara vara duktig i 9an? Ja det låter super bra Melinda...



Hahaha jag orkar inte me dej Emil


Engelska

Hej på er!
Har haft No och idrott har Engelska i ca 5 min till sen är det lunch.Jag och Fanny går hem till mig och äter något efter som att det är fisk i skolan.Vi sitter och kollar på någon film,Nästan ingen kollar.Vi har fått veta lite på våra betyg och sånt.Fick ett fel på mitt Engelska prov,det går bra nu!

39/40

Shoppa shoppa

I morgon ska jag ta syn sak till moppe kortet,whie! Sen måste jag verkligen åka och shoppa på Onsdag..Det är ett måste.Får se om det blir lite shopping med mamma i morgon också.Nu ska jag sova är helt slut efter att springa och så är det ju skola i morgon,sov gott puss!

Så himla snygg,från Kenzas blogg.
Kan köpa den på HM..

Svar

Förlåt för sent svar,men som sagt har inte bloggat.

Tacktack! Ja det är en byxdress och den kommer från HM ;)


Solat på min Princess,helt okej ibland!




Kameran...

Hej på er!
Har varit ute och sprungit nu i två timmar..Oj! haha tro det eller ej men vi sprang.Okej vi tog ett stopp vid dyviken Angelica badade lite och sånt.Nu ska jag hoppa fort in i duschen och bli go och mysig till kvällen.Känns bra efter man har sprungit känner att det får plats lite mer gott nu i magen min,mumms...Puss


Kameran är kvar på båten tyvärr så bilder får ni i morgon



Grisslinge nu är det sommar

Hejhej underbara ni!
Har haft en sån underbar dag! Vaknade på sanhamn åkte hem,tog två bussen till grisslinge med Angelica.Så himla underbart väder.Vi skulle träffa david och 5 andra killar där.Så träffade vi Nicole,julia,Frida,Alexandra,storken och lite annat folk.David,Jeff,Simon,Simon,Wille och william kom med två vattenskotrar.Då blev det lite fart! Det var nog det roligaste jag gjort på länge.Jag och angelica åkte med Wille och Nicole och Frida åkte med Jeff.Så åkte vi runt lite,sjukt kul! efter en stund gick vi upp solade lyssnade på musik.Sen kom dom tillbaka några gånger så vi pratade med dom...Dom fick lite knas med vattenskorarna.Kvart i fem åkte vi hem igen..Jag Julia och Nicole tog ett stopp på donken.

Snart kommer pappa hem med mat,muummmss! Är inte så hungrig,med det funkar.Sen klockan 8 ska jag ut och springa med Angelica.Nu jävlar..! Vi ska springa ner till dyviken och bada om det blir för varmt.Puss

Tog bilderna från killarna!






Sommar

Hejhej!
Förlåt för ingen blogging! Har varit ute med båten hela helgen och har inte fixat datan och sånt.Super mysigt iaf,vi var 4 båtar som var ute med massa folk.Grillade och hade det mysigt på kvällarna.Solade såklart massor...Bilder får ni senare när jag har fixat kameran och sånt.Igår så var vi på Sandhamn och åt middag och sånt.På kvällen blev det lite mer fart på allt..Rint halv ett så hjälpte jag Alice och Emma en 17 åring som hade druckit lite mycket,haha! Jaa nu fick ni lite snabbt om den båt resan...!

BRA VÄDER

Har precis fixar mig klart,så ska det börja regna? seriöst? Nu kommer jag frysa till döden,haha! Jag har med mig kläder till kvällen och om jag fryser för mycket.Allt under kontroll.Nu ska vi åka,så bloggar senare kanske.Lovar inget!





Helt okej

Hejhej!
kom hem från skolan för ca 15 min sen.Spanska provet gick helt okej,okej kanske inte så bra...Men har inte IG i spanska iaf.Whatever..Nu ska jag sova lite,sen blir det fixa till Emelies student.Åh så kul.Ni får ha det bra så bloggar jag sen,love!



Godmorgon!Trött chey går till skolan och gör spanska prov


min rosa fina säng!

nu ska jag sova till mitt underbara spanska prov kl 8 i morgon,Sen Emelies student.
Kommer nog inte blogga så mycket i morgon!


Vet att boken är upp och ner,haha!

Hade lite tråkigt när jag skulle plugga så tänkte jag bloggar lite,tog bilder.Utan att tänka på det så var boken upp och ner,whatever! Inte så att jag pluggar medans jag tar bilderna? Så ni inte tror att jag brukar plugga med boken så,haha!


RSS 2.0