it's hard but I can handle it, I'll wait here.you are the best I have


Plugga gick ju bra

Haha gick in och pluggade på Glosor.se,Mamma skulle plugga med mig runt 6-7 idag.Men hon kom hem runt 9 halv 10...då orkar jag ju plugga? Men lite plugg blev det faktist.Sen kom Angelica och Fanny som var ute och spelade lite fotboll.Så det blev lite snack och sånt med dom från mitt fönster.Försökte plugga när dom hade gått men det gick inte så bra,min lust var borta då.

Nu ska mamma förhöra mig,hjälp!






Pluggar,Varför har inte jag mvg i allt?








Solar


Det är så sjukt varmt ute! 25 grader

skolan













Jaa,haha david var ju brun?




Tandläkarn

Hejsan!

Äntligen hemma,Tandläkarn gick bra.Skolan var helt okej idag,Gjorde klart två noveller och två recensioner.Alla so uppgifter blev klara så det är inne nu.Snart klar med No frågorna ska göra klart dom underveckan så får jag skicka in dom på fredag,så skönt när man ligger bra med allt.Men så kom jag att tänka på att jag ska vara i skolan 8 i morgon,usch! Ska göra mitt spanska prov.Sen blir det hem och fixa mig till studenten,whie! Nu ska jag plugga och äta klart!


Engelska

Hejhej,Sitter och har engelska just nu.Våran lärare är i Frankrike med Franska gruppen i 9an.Vi har våran träslöjds lärare,vi kollar bara på film så det är lugnt.Idag efter skolan ska jag till tandläkarn,ååh! Sen blir det tyvärr ingen träning för jag måste plugga det sista nu.Allt måste vara klart tills i morgon i skolan..Tror det iaf var i morgon.Några saker ska vi skicka in och då får vi göra det på Fredag.
Vi kollar på "a walk to remeber" heter filmen vi kollar på,vi har kollat på den en gång förut.Ska kolla vidare nu,puss!

Idag ser jag ut såhär

Shorta Bikbok och Shortsen Js
Hade svarta jeans i skolan

Hemma



Hejhej!
Hemma från skolan,Matte prov idag ju.Det gick faktist bra,23 uppgifter hoppade över 5 faktist...inte lika bra! What ever,måste göra om mitt spanska prov.Fast inte allt det var bara 4 saker men jag måste kunna allt tills i morgon !? aldrig...Jag ska på student på Onsdag så hinner inte då om jag inte går till skolan i 20 min innan vi åker? vi får se..

Hur har eran dag varit? Själv börjar jag bli ganska trött på att Angelica har utegångsförbud nu.En måndad på Onsdag tror jag att det var,haha! Nu ska jag göra klar mina So uppgifter för att sen kunna plugga Spanska hela kvällen! Goooo girl

spanska

Omprov på spanskan.Och det är i morgon,hur tänker man då?

faaaaaaaaan det sög ju


vet att det är en dag sent,men det publicerades inte.

No

Hejhej har no just nu,ska snart ha lunch.Jag och Julia har faktist jobbat jätte duktigt idag på no,tur att google finns.
Vet att jag gör små korta inlägg hela tiden,men det får bli så!



neeeeeeeeeej FML


Skolan igen!

Hejhej!
Idag är det skola igen,Har inte varit i skolan på jätte länge känns det som.Idag är det matte prov och vi ska få reda på våra spanska prov.Fast det är ändå okej för jag ska bara vara i skolan idag och i morgon,för på onsdag ska jag på student och tor-fre är vi lediga! WOOOHOO.Nu börjar min lektion,puss!

16


Melinda Fredriksson

Farmor

Godmorgon!
Inge sol idag inte.Nu var det jätte länge sen det var sol.Jag som ville komma hem och ha shorts och sånt på mig,ååh.Idag är det morsdag iaf så jag ska hem till Farmor vid tre med familjen och kusinerna.Sen blir det hem och plugga,matte prov i morgon sen ska So sakerna lämnas in.Vi har inte alls mycket kvar i skolan.Kolla.....


Måndag börjar me matte prov!

Pappa

Är hemma nu!
Ligger hemma i soffan och kollar på Tv med pappa.Pappa kom hem runt 12,så vid halv 1 gick jag hem till han.Mamma kommer hem runt halv två.Och min bror kommer nog hem me två bussen om han inte sover borta...Haha tjejen har koll på sin familj.Ska kolla klart på filmen med pappa sen sova.Jag hoppas verkligen att mina småbarn har slutat tränat och går på sommarlov... För jag har verkligen inga planer på att gå ner och träna dom i morgon.Nu blir det film sen sova!

Ny profil bild på facebook


Tråkig lördag

Hejhej alla
Sitter i sängen me simon,Julia,David,Angelica,Jeff.Vi är hos Angelica,vi gör inte så mycket.Har en tråkig lördag.Alla skulle vara hemma och kolla på fotboll idag,så nästa helg då blir det lite mer här.
Pratade i tele med Davids mamma,gud va hon är underbar! Haha nej nu ska jag vara lite social och ringa några kompisar som är på fest och inte lilla jag,BUHHUU.Puss

Datan har mens..Haha nej men orkar inte ta en ny

Nu drar jag me pappa



Inte bästa bilderna men hade 5 min på mig,så ser jag ut idag.

I hope you don't forget about me


LÖRDAG KUUUUL

Ligger i sängen och kollar på film.Har inte gjort något idag förutom att kolla på film och sånt.Det är skönt och så men på en lördag? Mamma och pappa ska bort ikväll,så hemma själv.Det blir ju ännu roligare? NEEJ.Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll skulle vara med Cornelia men hon ska på tjej middag så kanske träffar henne efter runt 10,vi får se vi får se...Nu ska jag kolla klart på filmen!

Bilderna från igår






tjockis

Hejsan!
Ligger i sängen och tjockar mig med chokladbollar.Hahah eller det blev inga bollar orkade inte fixa det.
Jag och mamma åkte en snabbis ner till kusinerna och hälsade på.Åt lite bullar godis och sånt,En riktig tjockis lördag kommer det här bli.Mamma och pappa är inte hemma kväll så Julia och Angelica kommer nog över en stund.får se om jag kanske ska träffa Cornelia eller om vi tar det nästa helg,Puss!

11.49

Hejhej! Sitter just nu på Fannys golv och äter klubba...Väntar på att mamma ska komma och hämta mig.Igår var det båda roligt och tråkigt.Kan säga att vi inte hör hemma så bra i Orminge,eller vad säger du Julia? Blev lite roligare på kvällen när det blev folk som man kände,Ja om jag inte har skrivit det så var vi på Orminge karnivalen.Bilder har jag på min kamera som ni får när jag kommer hem,för nu ska jag fixa det sista sen kommer mamma.

Bild från Alva som var med oss igår,Mina bilder kommer sen!

Så här ser jag ut idag då





Orminge

Hejhej Sitter i sängen väntar på att mamma ska komma hem med pengar.Väntar också på att Fanny ska komma så jag kan åka och shoppa lite med hon.Ska möta Julia emma Niki osv i slussen för då ska vi till något i Orminge ikväll,vet inte ritigt vad det är...Men får hoppas att det är kul.Nu ska jag fixa det sista! puss på er

Vi är jätte fula,inge smink på 4 dagar... Ute i skogen nu ska ni få se hur det kan sluta!


Godmorgon

Godmorgon alla underbara!
Vaknade för en lite stund sen.Har kollat lite på bilderna från rörvattnet och sånt.Det är så himla skönt att vara hemma,att kunna gå på toa,duscha och massa...Men när jag vaknade så kände jag att jag verkligen saknade frukosten.Det var nog den bästa på länge.Så nu ska jag ner och kolla om det finns något att äta här hemma.Hoppas ni har det bra i skolan,love!

RÖRVATTNET

kan bara säga så här hemsk såg man ut på upp vägen,fatta hur vi var där uppe!

HEMMMAAA YEEES

Hejsan alla!
Mamma är verkligen underbar,när jag kom hem har hon fixat hela mitt rum gjort om och allt!
nu är det underbart här inne.

äntligen hemma från rörvattnet.Är sjukt trött nu måste verkligen sova,har duschat och fixat mig men i morgon ska jag verkligen FIXA mig.Så jag saknat det..Inte själva smink och det men att känna sig bra,ni förstår.. ? Har tyvärr inga bilder nu,ni får lite bilder som jag har på min ipod.Sen när alla lagt upp på facebook hur hemska vi såg ut osv.. Då kan ni få se,haha!

Det var faktist helt okej där.Hade lite otur med vädret.Okejokej LITE !? Mycket fösta dagen det var det värsta jag gjort i mitt liv.Ni får höra allt i morgon,sov gott! Det kommer jag göra i min säng...

Melinda hänger på värmdö marknad

Hejhej bloggen,vet inte vad jag gör vaken nu..?
Måste ladda ner massa musik till min ipod som jag hittade i pappas bil,allt är fixat nu.Ska upp klockan 5 i morgon för bilen rullar klockan 6,ååh.Jag vet inte hur jag ska orka,får väl sova på tåget eller bussen.Men kommer inte kunna blogga så vi får höras när jag kommer hem om jag inte hinner blogga i morgon innan jag åker.Nu måste jag verkligen sova! kärlek till er





Jag har världens bästa storebror


Bilder från idag på grisslinge


Allt är panik

Just nu är jag så himla tmp,fml allt man kan vara... Min mobil laddare är borta min mobil var borta min ipod är borta.. Och jag ska till rörvattnet i morgon! johanna har min tröja som jag ska ha med mig,ååååh! Orkar inte mer vill inte vara kvar osv... Ska iaf gå ner till brunn och möta Johanna snart och hämta tröjan,sen måste jag nog sova.




Två bilder från igår

oj mamma

Hahah jag hade lite tråkigt så jag gjorde en facebook till mamma,haha! Det han gå 3 min sen var det många vänförfrågningar...

Jag ångrar allt,Förlåt!


@Angelica

Just nu ligger jag hos Angelica och kollar på Nickelodeon,hahah! Angelica var hemma själv så gick över och gör henne lite sällskap.Ikväll ska jag packa klart det sista till rörvattnet som vi ska till i morgon,kommer hem på torsdag.Kommer inte bli någon blogging.. Så får blogga massor ikväll,måste sova tidigt också för ska upp klockan 5 i morgon.Puss

dålig bloggning

Hejhej!
Förlåt för jätte dålig blogging.Berättar lite snabbt nudå vad som hände igår.Jag kom hem från tävlingen runt 6,Det gick helt okej.. Möte melinda runt 7,Jag och melinda gick på gymnastik när vi var små med varandra sen har vi inte träffas på ganska länge.Så det var kul.Vi åkte hem till John med emma.Dit kom Alexander och David också,efter en stund åkte vi och spelade lite fotboll.Okejokej jag åkte moppe med Alexander bytte lite med Melinda också,Dom andra fick gå.Vi var nere i Gustavsberg runt 11 tog bussen hem,Vi träffade Frida och Nicole på bussen.Sen åkte vi hem till mig alla förutom Alexander.Och självklart så har jag glömt mina hem nycklar och ingen var hemma.Så mamma fick komma med dom.Jag och melinda somnade runt 5.. haha vaknade runt 9.Sen åkte vi och solade på Grisslinge,bilder från det får ni senare.

haha inte snygg bild från igår

Mycket bloggning här nu

Hahah nu känner jag att det har varit jätte mycket bloggning och bilder.Däför får ni en till bild så hörs vi om nån timme,kommer inte blogga i morgon så mycket.Love


Man behöver inte vara snygg för att må bra,Det är ord jag tycker om.

you make me smile


Så här kul har jag en solig sommardag...










































Känner mig mig 3 igen i dom här kläderna..! love it

Hej bloggen!
Idag så har jag inte gjort alls så mycket.Julia fanny och jag åkte till gustavsberg köpte lite godis,eller aa okej mycket.Sen åkte vi till grisslinge pratade lite och sånt,på stranden asså...Det har varit så härligt väder,man blir så mycket gladare då.

Snart ska jag åka till Ösby och träffa alla brudar efter som att vi ska sova där,sova i en gymnastiksal..? hmm...Det blir säker jätte bra.Får se vad vi hittar på ikväll och sånt.Ska ta med mig datan för jag vet ett omklädningsrum där det finns internätt,haha! Vi får se hur mycket bloggning det blir ikväll.Ha en bra kväll!




Ut i solen


Nu drar vi och solar


Sol sol sol

Ska snart börja röra mig hem och fixa mig.Sen ska vi åka till Alexander,Fanny ska också åka med nu,whiie! Min kamera är glömd hemma så inga bilder idag tyvärr.Vi hörs senare ha det bra!

Godmorgon

Godmorgon! Sol,sol det är soool ute.Det är ju bäst.Just nu sitter jag,julia,niki och emma och äter frukost.Idag är vi ju lediga så jag och Julia ska åka och träffa Alexander och Calle.Vi får se om någom mer kommer...Nu ska jag äta frukost,puss!



Svar


svar:Det är inte min det är min kompis,men den är från bikbok!
Hoppas du är nöjd med svaret

Mys hos julia

sitter hos julia och har jätte mys med Niki och emma.Ikväll har vi inte gjort så mycket åkte hem till julia efter träningen,var såklart hemma innan och duschade och sånt...Sen åkte vi till gustavsberg,hade lite vad är grejen! Såklart åkte vi till donken,pratade lite och sånt.Tog 11 bussen hem.Ja och nu slutatde vi här med massor av saker att äta.ska tjocka mig nu! love





Träning


kort kort kort

Ååååh kolla så kort mitt hår är..Har inte plattat det eller något nu,men kolla!
Ska snart åka och träna,Julia åker med på träningen.
Ikväll ska jag och emma sova hos julia.Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll.
Vi får se.. Bloggar sen!




Stan

Hejhej!
Idag var det någon barn sak i skolan,haha! Vi alla 8or skulle in till stan och kolla runt stadsvandra och sen var vi på världens tråkigaste museum.Vi hade dom skönaste lärarna med oss,så vi behövde inte göra något.Tog ca 46 bilder,lovar alla kommer inte komma upp på bloggen.Det var helt okej tråkigt att det regnade lite bara på morgonen.På vandringen blev jag och angelica lite för mycket inne i kameran så vi gick runt för oss själva och tog bilder,sen helt plötsligt var alla borta...hmm! Sen ser vi carolina,anton,fanny och några mer komma.Haha då hade dom gått efter oss två,men vi hade ju gått helt fel.Så vi var borta lite ett tag,sen hittar våran lärare oss.TUUUR! Vi slutade runt två halv tre.Åkte hem,sen var det bara att hoppa in i bilden och åka till frisören,vill inte klippa mig efter som att jag sparar.Men det var ett måste.Det är helt okej..





vart är vi..?




ser ut som jag har mega huvud..Är nära kameran!







Fort fort...

Förlåt för en jätte dålig bloggning idag,Men jag hade inte tid på morgonen sen har jag ju varit inne i stan idag med skolan så datan var inte med.Nu ska jag åka och klippa mig vi hörs sen!

Gick över till Angelica runt kvar i 8 på morgonen fixade mig och åt lite frukost.
Det är verkligen som mitt andra hem.



Haha på morgonen kan allt vara lite roligt,som när brödet hoppar upp av sig själv..

åh ni är bäst!

Hahah det här går ju riktigt bra nu,har inte haft bloggen så länge
forsätt att läsa!


bort tappad vän sökes..

Jag vet inte vad som har hänt dom senaste dagarna,vet inte riktigt var jag hör hemma.Jag har mina närmsta kompisar såklart,men det är ändå något som e fel.Nån dag finns en där jätte mycket en annan dag hatar man dom mest av allt...men det är något som saknas.
Jag vet exakt vad det är,vem det är också!

Man behöver inte vara snygg för att må bra


Nu facebook

Åh vad jag önskar att facebook inte finns ibland!




You know i love you


Fika med två av brudarna

Hejsan alla!
Sitter hemma hos Angelica och bara tar det lugnt med Niki och Julia.Skolan idag gick jätte bra,spanska och Musik prov avklarade.Efter skolan skulle jag åkt på bio med Mikaela och Emelie men ist blev det en fika med Niki och Julia på grisslinge.Jätte mysigt och gott,haha tjockis.Neej men jag säger varje vecka att jag ska sluta äta sånt men sen sitter jag där med godis bullar eller något.haha någon annan som också säger så?Nu ska jag vara me brudarna så hörs vi ikväll,puss!








Det är här vi bjuder,klarar du det inte så DRA

Åååh sagolikt


Sov gott

Inge smink klar för natten

You are my sunshine



FML! Bilden säger ju allt här


Godmorgon

Hej bloggen!
Nyvaken brud här! Ska fixa mig lite,hoppas det blir sol så man kan ha shorts.Idag är det Engelska prov i skolan,har inte pluggat nånting.EFter som att jag pluggade på Spanska provet varje kväll här nu så glömde jag bort Engelskan.Nu måste ja fixa klart mig,pussar!



Kusin

Hejhej! Hur har eran dag varit?
Min har varit bra,lite tråkigt väder bara! Dagen var väldig seg faktist.Kom hem efter skolan eller hem och hem..Till angelica efter som att jag glömde mina hem nycklar.Var där till ca 5,Sen var det bara att gå ner till kusinerna.Skulle vara barnvakt åt Alexander,vendela och cornelia.Cornelia och vendela somnade typ när jag kom,så det blev massa bus med alexander hela kvällen.Innebandy,fotboll,tv massa olika saker.









Bara för vi är bäst får vi gå på matte efter skolan,fuck this!


Chillar på matten








Fucking tråk väder ute idag.


Skolan

Hejhej sitter i skolan just nu har mentors tid.Vi får jobba till Engelska provet och till lite saker som måste lämnas in.Hahah vi kollade precis på en film ifrån lördags,hahah! Jag och min engelska är väldigt bra i den filmen.Nu måste jag plugga plugga plugga... FACEBOOK

FML PÅ SPANSKA

Åååh vad gör ni? Själv ligger jag och pluggar spanska.Vi har prov på onsdag,måste plugga vidare.Ha en bra kväll!

2 guld 1 silver

Ooh,fan va bra vi är.Tävlingen idag gick super bra,2 guld och 1 silver.Nuuu måste det gå lika bra på RM nästa helg.Tävlingen var slut runt 5,då drog vi alla till donken tjockade oss lite sen åkte vi till träningen,Hahah! Vi hade bara fristående träning så det var lungt.Kom hem runt 9 gick över till Angelica kollade lite på film.

Kanske inte snyggaste bilden men what ever.

love

Medans jag är och tävlar får ni njuta lite av denna bild,i miss.. Snart sommar

3 timmar 11 minuter

Ligger i sängen just nu och försöker tagga till tävling,går det bra? neeeej...
fixat allt nu.Ska bara sminka mig osv... Sen blir det åka till tyresö och tävla me brudarna.
Idag ska vi tävla en tävling i tumbling och en i hopp och sen en i fristående,så vi måste vinna allt.
Nu ska jag försöka tagga vidare.

Tävling

Hejhej vi ligger fortfarande i sängen.Ska upp och fixa allt nu niki och julias buss går om ca 20 min och vi har mycket att ta bort från igår.Jag ska åka på gymnastik tävling i tyresö.Jag är inte taggad efter som att det var lördag igår.. Och alla vet hur en söndag är efter en lördag? hahah puss så hörs vi senare.

15 maj

Godmorgon!
Vi vaknade för ca en timma sen,sen har vi bara legat i sängen och ätit chips.Vi ska kolla på filmen vi hyrde igår,skräck...Vi hade iaf jätte mysigt igår till middagen,sen åkte vi hem till john.Inte lika kul där tyvärr tog bussen hem vi alla kollade på eurovisionsongcontest,Eric saade var me.Våran dans lärare Alex dansar med han.Han kom iaf trea.Nu måste vi fixa lite här innan bussen går,puss.

kusin du är världens bästa

heeej ligger i sängen och chillar me Alexander.Han har min lilla data och jag har min.Ikväll ska brudarna vara här,vi ska grilla och chilla.Haha nej men vi ska grilla och sen senare ska vi in och kolla på massor av filmer och bara snacka...
Vi hörs senare,puss

hellasgården

Jag vaknade ca 06.30 idag,Ville bara somna om på en gång efter som att jag somnade runt tre igår.Nu har jag precis kommit hem från hellasgården.Var där med Elevensval gruppen,en skön liten grupp.På elevensval i skolan kan man ha dans,bild,slöjd och massa...Men vi har att vi var ute på en vandrig föra terminen och nu en dag på hellasgåren.Och för det får vi sovmorgon varje torsdag till kl tio,helt grymt för det var ju kul på vandrigen osv...
















Hemma

Hejhej,Hemma igen efter en buss kväll...Eller vad säger man? Tog 20 i nio bussen till ösby.John och marcus var inte hemma,så vi fick vänta i en timma.Vi drog hem till storken och väntade.Jag spelade CS haha jag var verkligen bra på det.. Om man skulle dö på en gång? Runt 10 var vi hos john,var inte där alls länge efter som att jag skulle ta bussen från centrum 11.Missade självklart den...Smart som jag är tog jag 474 till värmdö marknad och hoppade på ingarö bussen där.John var snäll och kollade upp bussarna.Och min gulliga pappa hämtade mig i brunn,Lite mörkt ute juuu hihi! Ska upp klockan sex i morgon så måste fixa lite saker nu.

Nu får du ditt inlägg julia,du är världens bästa!

Panik

Jag och fanny ska välja en profilbild till mig,vilket inte går så bra...Vi behöver lite hjälp!
Tre samma bilder,vilken av dom?





Fredag

Heej,Vilken seg fredag...Skolan var helt okej,inte så mycket jobb.Efter skolan åkte jag och fanny till nacka,träffade sofia,anna och mikaela.Matilda kom lite senare..Anna fyller år idag,15 nu bruden! Så vi fikade och pratade,sånt som tjejer är bra på.Hämtade även lite kläder som jag och mamma handlade igår.Nu ska jag fixa mig för kvällen för det är fredag.



DET ÄR JU BÄTTRE ÄN FACEBOOK

Hahah sitter just nu i skolan,har haft matte.På matten fick vi en ny skolmail,vi tycker att det nästan är som facebook.Haha alla sitter och chattar me varandra på den.Nu ska jag tagga till so,vi hörs sen puss!

Jag kommer skolan






Godmorgon

Hejhej! Vaknade runt 8 idag.ska ta  på mig kläderna,shorts och linne idag.Har inte kollat ut än men vi får hoppas att det är solig idag.Måste sminka mig,fixa håret och äta något.Love

Facebook

Hejsan sötisar,Ligger i sängen.Fickar klart alla bilder pluggar osv...Fuck this.Måste plugga klart dom här sista dagarna efter som att det är ca 14 dagar kvar i skolan efter som att vi ska bort och sånt.Vi får höras i morgon för nu ska jag vara social på facebook sen duscha.Sov gott love

Så det kan bli om man inte tränar

















































I'll get my happy ending.


when my world is falling apart, when there's no light to break up the dark. that's when i look at you.




Shoppa

Hejsan,Det här går ju bra.Har haft bloggen i ca 3 min nu och har bloggat två gånger,Duktig tjej!
Lite snabbt om dagen.
Vi hade övning in för rörvattnet som är om ca två veckor.
Vi slutade klockan ett,sjukt skönt!
Runt tre åkte jag till nacka med mamma,Shoppade lite osv...
Nu måste jag fixa mitt rum som tack,Sen ska jag visa alla kläder för pappsi.

Back on track!

Åååh,nu har jag lovar mina kompisar allt för länge att jag ska börja blogga.
Så nu försöker vi igen då!
Love

RSS 2.0