Sunshines

hej bloggen,sol, idag de gillar vi? hoppas bara att de blir soligt i morgon då !?
träning som gäller i morgon och skola på dagen,Ska träna till VM som är nu på lördag me mina tjejer!
Måste bara säga att jag saknar jossan som är i rörvatten,shiiiit brukar ju sncka me hon hela tiden men nu är hon inte här och hon har ju inte mottagning där uppe/nere vart hon nu är,kanske borde lyssna mer på SO vart allt ligger ? neeej tack ! 

snart sommarloooooooooooov !

whiiiiiiii, de är ju snart sommarlov,bara den här veckan sen är 3 dagar.
Idag så har jag inte gjort så mycke i skolan vi kolla på film eng och spa och sen på no och matten så snackade vi bara me mange som ska vara me oss hela veckan tror jag. sen på idrotten så hade vi typ inte idrott för vi hade en kille från 9:an som inte gjorde ngt så vi var på fotbolls planen och gjorde inget,efter skolan så var jag och angelica kvar där och va me Niki,cissi,carro,rasmus,gille,jesper,ted och massor av andra,fett me naaajs juuu =)

jag älskar dej sjukt mycke ! <3


jag älskar dej.... :$

thihih,jaaa jag har inte bloggat men jag har inte haft tid så de så ! ligger i sängen just nu och smsar,hihi =)
skickade ett sms i natt utan att jag visste om de till en kille,så jag skickar visst sms i sömnen nu också, jippi !
hhah nej men jag bloggar i morron innan jag ska gå till skolan om jag kommer ihåg pusspuss !

David häääääär!

HEJ SKA CYKLA IDAG SOM VANLIGT :P GICK VILSE I SKOGEN IDAG På matten anars var det tråkigt :) nu ska vi ha engelska sen slutar vi. see yaa// david

Davids iPhone igen

TJooo är på davidsDavids iphoneiPhone igen...... Han ville skriva sen tror jag .Vi ska Snart Ha no,tråååkigt!  puusss på er :)

bara för att ni är underbara !

Angelica,julia,jossan,fanny,niki,carro,mickis,emma,rasmus,wille,jesper,axel,felicia,leo,samuel,ted,elli,jesper,felicia,johan och många många fler men nu ska jag sova puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss igen !

my daaaaay !

tjaaa alla snygga getingar ! skola som vanligt idag,efter skolan skulle jag och fanny åka och shoppa,de är alltid roligt att shoppa man blir så happy.Men så blev de inte vi väntade i brunn på angelica som var och tog spruta och då va vi me alla killarna sen när angelica kom så var klockan för mke för att åka så vi var i brunn ist.Men de var faktist roligt har hänt massor av roliga saker idag,puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss

segling & träning

tjoooohoooo,hur mår ni sötnosar ?
idag så kom vi hem från seglingen,de var inte så jätte roligt hade kunna vart hemma och gjort nått roligare me kompisarna.När jag kom hem så va de bara att byta om äta och sen åka på träning.Flummade lite me johanna och mickis i början.Sen körde vi dubblar och massor av andra saker,på slutet så filmade jag och puff lite och tog bilder,får se om filmen kommer upp..... puuspusss

puff & piff

hellllllt gaaaaaaalen träning idag,bilder på mej och puff från dagen tränig

bara för att puff kan stå bra på alla bilder......

som sagt puff står braa !

Haaaa där fick jag dej din,min lilla söta puff !

it's summer !




godmorgon!

whiiiii kolla nyss ut genom fönstret de är soooool idag igen.Ska snart gå ner till skolan och ha so,slutar halv fyra idag de var inte lika bra.Efter skolan ska jag vara lite me fanny så se om vi badar..... sen ska jag åka ut och segla hela helgen eller jag kommer hem på söndag så då blir de bloggning igen.Vi ska vara me i nån seglar tävling me våra kompisar,men nu måste jag fixa mej klart ska gå till skolan om 5 min,puuuussen !

Yeeeeh

HEEEEJ ALLA SÖTNOSAR! BEBIS BLOGGADE LITE SÅ HON HAR VÄL SAGT DE MESTA.VI BLOGGAR FRÅN DAVIDS IPHONE,SNÄLLLLLLT!MEN NU SKA VI SOLA OCH BADA PUUUUUUSSS!

Bebiiis Häär;)

CHAA ALLA HÖGINGAR SOM DAVID TYCKER JAG SKA SKRIVA HAHA. IDAG SÅ HAR VI BARNBYTARDAG I SKOLAN SÅ HELA VÅRN KLASS SITTER NERE I DYYYVIKEN OCH STEKER I SOLEN. NÅGRA HARBADAT OCH VISSA INTE jAG OCH MELINDA HAR INTE BADAT HIHI FICK BLOGG FRÅN DAVIDS IPHONE. MEN NU SKAA MELINDA GÄSTBLOGGA PÅ MIN BLOGG WWW.SVERIGEFLICKAN.BLOGG.SE HAHAH NAZEE . MÅSTE BARA SÄGAAA ATT JAG ÄLSKAR MELINDA MINLILLA BEBIS OCH KÄRLEKSAGENT HEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

i love you girls...... !


tänker du lämna mej nu..... ?

tjaaaladoooooo!
skola som alla andra dagar idag,efter skolan då gick niki,carro,angelica,david,jeff och jag till dyviken och badade.Alla andra var redan där... såklart så har jag varit torr hela tiden tills i slutet när vi ska gå så tar alla killar tag i mej och kastar mej i vattnen,Whiiii eller inte ! men bada lite då sen fick jag byta om snabbt för då skulle vi gå till fotbolls planen.vi gick ditt spela lite fotboll me 98:orna och me 96:orna.Var ute me angelica sen resten av kvällen,pppppppppuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss !

summer !





svar !

svar till Linda !
neeeej de var faktist dej jag menade,du och bob lixom ! =)


sommar eller vadå ?

whiiiiiiii =)
idag va de ju sjukt varmt,jätte skönt ! nu är de verkligen snart sommar.Skolan gick fort idag efter skolan så va de till träning,Tränade små barnen.Sen efter va de träning till RM me dom äldre.De var faktist roligt !
Träningen gick bra och snabb,Nu ska jag se om jag får nått att äta till middag puusspuss på er !

whiiiiiiiii

heej alla söta hallon !
bloggade inte igår,men jag var faktist och bada igår.De var kallt i vattnet fast jag trodde attt de skulle vara mycket kallare.Sen solade vi lite,gick till fotbolls planen och träffade några.Juustttee,de är snart sommar lov ! bara några få veckor kvar.Nu på torsdag har vi nån barnbytar dag så vi ska bara bada och slutar ett,sen nästa fredag skulle vi ha nån fridrottsak för dom mindre barnen slutar också tidigt,sen kommer de säker bli mååånga fler såna hära dagar,ppppppppppppusssss

träning till RM

tjohooooo,lite snabbt nu om min dag då ! tränat småbarn,varit på planen me kompisarna och sen tränig till RM,jaaa de var väl snabbt ? haha,pusspåer


Täääääävliiinnnnnnnng

heeeeelllo,har inte bloggar pga jag har varit på tävling på lördagen och sen dom andra dagarna har de varit andra saker,inte bra inte bra....... tävlingen gick jätte bra vi fick guld och broms VI ÄGER TJEJER,vi tävlade Avesta för er som inte vet.de var nog den roligaste tävlingen.de var mix så de var ju lite söta killar där också ^^ så träffade vi felicia som vi träffa på en annan tävling.


mix

alla

4 snygginar,och två apor !

musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik



lååååååång dag

shooooooooo! sov hoss angelica igår,vaknade av att jag fick sms då blev jag hungrig så jag väckte angelica men hon somnade om sen efter en liten stund så ringde jesper.Så de var bara att gå upp då efter som att vi hade lovat dom att komma ner till fotbolls planen.Vi gick ner ditt och va me sami,samuel,rasmus,wille,ted,jacob,johan,jesper,niki,angelica och carro fast niki och carro kom senare en oss.Jag och angelica gick me killarna till statiol för dom skulle äta lunch och då köpte vi glass ofc =) niki och carro va kvar på fotbolls planen me wille.När vi var klara så gick jag hem för då åkte vi till min kusin som fyllde 30 . och ikväll så va jag i brunn me julia,fanny,angelica och killarna efter som att dom hade läger där nere !


jesper, jag och angelica igårkväll !

glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass

hihi, we love it !
vi kände floppet,haha bara emma,angelica,jesper och cornelia som fattar =)

bild på cornelia och GLASSEN,från emmas blogg www.hon.blogg.se =)

leeedddiiiggaaaa

fett naaaaaaaaaajs ! sista skoldagen på den hära veckan dåe.Skolan idag va ganska okej,gick fort! efter skolan så träffade jag älsklingen och angelica vi gick ner till planen där var Carro och niki så vi va me dom.De kom mer och mer folk hela tiden,älsklingen hade träning så vi kollade på den.På kvällen så va jag och angelica me Cornelia,jesper och emma.vi var i brunn sen skulle vi följa jesper hem efter som att han är så liiiiiiiiiiiiten,hahha ! men de blev så att vi alla gick hem till han och åt GLASS, we love it !
Ska sova hoss angelica inatt,puuuuss !


i miss you.....

De var jävligt fel av mej,jo tack jag vet !
saknar dej saknar oss va de verkligen värt att förlora dej pga de hära ?
neeej fy fan att de va, men jag vill bara att du ska veta en sak........
jag mår fan inte heller bra,du kanske tror att jag ler men där inne gråter jag sönder.

jag har alltid älskat dej och kommer alltid att göra,kommer alltid finnas där för dej va som än händer !



VET FAN OM JAG ORKAR MER !? 

mår jag bra eller mår jag inte bra ?

jag vet att jag har sårat andras känslot förut lekt lite me dom.... ångrar allt de !
men just nu känns de som att ut sidan ler och in sidan lider,vet inte va jag ska göra !
jag känner att jag har förlorat för mycket pga de hära
kommer allt lösa sej och bli bra ?
eller måste jag göra saker som jag inte vill ?
förlorade två underbara saker som jag inte kan leva utan
ska jag bara vänta och se va som händer eller ska jag ta tag i de ? 
vet tame fan inte va jag ska göra,
DU tror att jag mår bra  men ett liv utan dej är fan inte bra !


siiiiiiiiiiiiiiiiiis & siiiiiiiiiiiiiiiiiis


angelica & melinda

melinda & angelica

att livet kan vara så svårt ibland......

hello sweetis
 skolan idag gick foooort,haha tur de! Efter skolan så åkte mickis,carro och jag till gurra.Sen va de träning me småtjejerna och solklart träning själv. Men den gick inte så bra vet inte va som börjar hända..... men de är inte bra, tjiiiinixeeen !

 I MISS YOU TTTTTTTTTYYYYFFFIIINNNGGG !

älskar dej axel !






shoooowwoo

hejsan sötnosar,nu är lilla jag tbx ! Tog en liten blogg paus ett litet tag över valborg och mer. har hänt MASSOR av sake...... Valborg va bäst ever,bästa dagen ever asså ! För er som inte vet så är jag tsm me axel,hm.... ! jaaa va här mer hänt ? livet är bara bra just nu,Kompisarna ville att jag skulle börja blogga igen så nu börjar jag igen dåe !



HAHA smexy min jossan ;)


RSS 2.0