Alibaba och dom 40 rövarna på hallonbåten Åke!

Hejsan söt monster!
Helgen har varit sjukt najs! Kunde tyvärr inte vara me och tävla me mina tjejer som kom 4a,men de här var så grymt! Konformation läger på korsö.I fredags så gjorde vi lite grupp arbeten och sånt i går så var vi på sandhamn osv kom hem på kvällen hade vi någon sak där alla ledare hade något rolig sak för oss,Mycket skratt blev det! Sen hade dom spök saker,Senare skulle vi gå på "tipspromenad" men vi är ju inte så små så vi inte fattar att ledarna ska vara ute i skogen och skrämma oss.... Okej de blev inte så  farligt som vi trodde men läskigt,jooo tack de var det!
Hatar verkligen masker som man har på sig,själv klart ska Oscar skrämma mej me en.Men iaf spökvandringen "tipspromenaden" var läskig.
Gick upp i rummen som vi sov i klockan 2 så gick vi 8 st tjejer ut och busade lite me killarna ( man fick busa den kvällen ) Sprang in till dom skakade sängarna skrek och slog i skåpen,sprang sen ut och in till dom andra killarna och gjorde samma sak.Sprang upp till oss hämtade täcken och la oss me kuddar utan för sovrummen som alla andra tjejer sov i,för dom som ville sova.Dena kväll hände de massor me saker killarna kom upp skrämde oss vi ägde ut dom,vi skrämde dom dom kastade ut våra skor i skogen och ALLT ! Sen kom krille philip och några andra killar,så vi tjejer gick ut och pratade me dom en stund sen gick några och la sig då var klockan kanske 5 på natten,Jag och Amanda var kvar me killarna sen gick jag och en annan tjej in då kanske klockan var halv 6.... Mycket mer hände denna kväll också men tar allt lite fort nu! Somnade ganska fort,Gick upp halv 8 tror jag... Men vi skulle upp och väcka alla killar klockan sju och frukosten var klockan 9 så vi skulle väcka dom för att retas me dom... Men vi sov & orkade inte,tydligen hade Fia väckt mej och jag var taggad på att gå upp men sen vända jag mej om och somnade.... :$ visste inte om något!
Gick upp åt frukost osv,gick ut i skogen hade en tävling i tipspromenad me grupperna som vi fick i lördags.Våran grupp var Alibaba och dom 40 rövarna på hallonbåten Åke! Bästa gruppen ever! Vi fick bäst på tipspromenaden och sen hade vi bäst sandslott osv så vi tog hem allt! KALLA OSS KUNGARNA PÅ KORSÖ! Tack vara Jossan... !
Lite snabbt nu hur allt var då! Kan bara säga de har varit bäst me underbara kompisar,Underbar lördag kväll me tjejerna och massa bus !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0